Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 

 

Munkatársaink mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járnak el. A termékeket gumikesztyűben válogatják szét és higiénés protokoll szerint járnak el

 

1. Általános információk

 

1.1 Szolgáltató adatai

Cégnév: Chipland Kft.

Székhely: 3530 Miskolc, Rákóczi utca 14.

Telefonszáma: 06-46-413-400

E-mail cím: info@szajmaszkabc.hu

Adószám: 11441346-2-05

Cégjegyzékszám: 05-09-005164

Csomagküldő szolgáltatás engedélyszáma: C/003210

Bejegyző cégbíróság: Miskolc Törvényszék Cégbírósága

 

1.2 A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) hatálya kiterjed minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.szajmaszkabc.hu weboldalon (a továbbiakban Weboldal) történik.

1.3 A Weboldalon keresztül regisztráció nélkül lehet a megrendelést lebonyolítani.

1.4 A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül.

1.5 A megrendelés visszaigazolásáról és az átvétel időpontjáról a szajmaszkabc.hu munkatársai telefonon egyeztetnek a vásárlóval.

1.6 A vásárlástól való elállás a megrendelés leadásától a teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Ezt telefonon és e-mail is meg lehet tenni. 

1.7 A szájmaszkot higiéniai okokból nem lehet sem cserélni, sem visszaküldeni.

1.8 Elérhetőségek

Cégnév: Chipland Kft.

Cím: 3530 Miskolc, Rákóczi utca 14. (Ügyfélfogadásra nincs lehetőség az alábbi címen. Kizárólag elektronikus levélben (e-mail) vagy telefonon keresztül tudja velünk felvenni a kapcsolatot.)

E-mail: info@szajmaszkabc.hu

Telefonszám: 06-20-800-1111 (Munkatársaink hétköznapokon 09:00-17:00 között állnak rendelkezésre.)

 

2. Megrendelés menete

A weboldalon a Vásárlás gombra kattintva a Kosár oldalon van lehetőség a megvásárolni kívánt mennyiséget növelni vagy csökkenteni. A mennyiségeket tízes tételben tudja változtatni. A kosár értéke és a szállítási költség alatt azonnal megjelenik a rendeléshez kapcsolódó teljes összeg. A számlázási és szállítási adatok megadása után el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót. Ezután a  Megrendelem gombra kattintva fejezi be a megrendelést. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk az űrlapon megadott címre. Kollégáink telefonon fogják hívni a megrendeléssel és a kiszállítás időpontjával kapcsolatban.

 

3. Rendelhető mennyiség

A minimum rendelhető mennyiség 10 db. Amennyiben 1000 db fölött szeretne rendelni, kérjük írjon e-mailt az info@szajmaszkabc.hu címre. 

 

4. Egyéb jogi szabályozások

Távszerződés 

A szerződés tárgya a webshopban található árucikk. Az árucikk tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét leírásból tudhatja meg. A megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével és annak a Chipland Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. (II.26) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Chipland Kft., mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

 

A Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon a kiválasztott mennyiségben a terméket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben vagy bankkártyával a kézbesítő részére kifizetni.

 

Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Miskolci Városi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak. A webshop használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Chipland Kft. nem iktatja.

 

5. Panaszok ügyintézése

A vásárló panaszát szóban vagy írásban jelezheti. A panasz bejelentéséről jegyzőkönyv készül. A vonatkozó jogszabályok keretein belül el nem intézett panaszával az alábbi fórumokhoz fordulhat:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.; Telefon: +36 -1-391-1400; Fax: +36-1-391-1410; E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu;

Budapest IV. kerületi Járás: Járás vezetője: Dr. Balogh Szilvia; Cím: 1042 Budapest, István út 15.; Telefonszám: +36 1 231 3101;

A kereskedelmi és iparkamara békéltető testülete: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.; Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.; Telefon: 06 (1) 488 21 31

 

6. Adatvédelem

Az adatvédelmi irányelveinket az Adatkezelési Tájékoztatóban találják meg. Kérjük olvassák el figyelmesen!

  

7. Ajánlati kötöttség

Amennyiben a szolgáltató által küldött megrendelést visszaigazoló e-mail az igénybe vevőhöz legkésőbb 48 órán belül nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség alól.

A www.szajmaszkabc.hu oldala teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. A portál bármely részét kimásolni, nyilvánossághoz közvetíteni az Eladó előzetes írásbeli engedélye nélkül bármilyen módon tilos.

 

8. Szállítási feltételek

Cégünk partnere a házhozszállításban a DPD futárszolgálat. Amennyiben a megrendelés 13 óráig beérkezik, úgy a DPD másnapra szállítja ki a megadott szállítási címre a csomagot 9-17 óra között. A házhozszállítás díja 990 Ft és Magyarország területén belül bárhova kérhető. Amennyiben a rendelés után kíván érdeklődni, arra a központi telefonszámunkon van lehetőség: 06-20-800-1111, hétköznapokon 09:00-17:00 között. Abban az esetben, ha a kiszállítást végző futárszolgálatot szeretné elérni és a már kézbesítésére átadott csomagod után érdeklődik, kérje munkatársunktól telefonon küldeményednek csomagszámát, melyet a DPD weboldalán lekérhet: https://netcsomagom.dpd.hu/login

  

9. Tárhelyszolgáltató

Cégnév: Rack Forest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Iroda: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a.

Telefonszám: +36 70 362 4785

E-mail: support@rackforest.hu